Ultima oră
VIDEO | Lionel Messi a făcut spectacol în ultimul meci din sezonul regular VIDEO | Lionel Messi a făcut spectacol în ultimul meci din sezonul regular
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Europa League! Porto - Manchester United, în direct, pe PS 2, de la 22:00 şi Ferencvaros - Tottenham, în direct, pe PS 2, de la 19:45! VEZI programul complet al meciurilor AICI

VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Europa League! Porto - Manchester United, în direct, pe PS 2, de la 22:00 şi Ferencvaros - Tottenham, în direct, pe PS 2, de la 19:45! VEZI programul complet al meciurilor AICI
VIDEO | PAOK - FCSB, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Meci important pentru campioana României VIDEO | PAOK - FCSB, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Meci important pentru campioana României
Dinamo, înfrângere la debutul în European North Basketball League Dinamo, înfrângere la debutul în European North Basketball League
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat

Cel mai mare producător de oţel din lume sponsorizează o formaţie din Liga 2. ”Un oraş, o comunitate, o echipă”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21443613/1/liga-2.png

Corvinul Hunedoara începe anul 2024 cu un sponsor de top. Este vorba despre ArcelorMittal, cel mai mare producător de oţel din lume. Firma cu sediul central în Luxemburg are peste 300.000 de angajaţi.

În primă fază sponsorizarea va fi de 60.000 de euro, urmând ca suma să crească pe parcurs. ArcelorMittal deţine două combinat în România: la Galaţi şi Hunedoara.

”AcelorMittal Hunedoara ni se alătură, pe Drumul Corvinilor!

Suntem bucuroşi să anunţăm semnarea unui parterneriat cu AcelorMittal Hunedoara, companie care se va alătura, începând cu 1 ianuarie 2024, proiectului nostru.

Pentru început, combinatul siderurgic va contribui, anual, cu 60.000 de euro, urmând ca suma să crească în viitorul apropiat. Înţelegerea a fost semnată, astăzi, în prezenţa primarului municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a directorului financiar al companiei, Amit Dasgupta, şi a preşedintelui CS Corvinul 1921 Hunedoara, Dan Colesniuc.

Vă reamintim, anul acesta, s-au alăturat proiectului nostru şi cei de la Prodesign Engineering & Construction, cărora le mulţumim pentru sprijin şi implicare. CS Corvinul 1921 Hunedoara îşi arată, în continuare, deschiderea pentru astfel de parteneriate, fie că e vorba de echipa de seniori, ori grupele Centrului de Copii şi Juniori.

Un oraş, o comunitate, o echipă: Corvinul!”, este comunicatul formaţiei din Liga 2.

Stadion ultramodern de aproape 65 de milioane de euro

 

Corvinul Hunedoara se va număra printre echipele de tradiţie care vor beneficia de un stadion ultramodern din banii alocaţi de Guvernul României.

Dan Colesniuc, preşedintele Corvinului, a dezvăluit că o nouă arenă va fi construită de la zero pentru formaţia hunedoreană.

Primii paşi în această direcţie au fost făcuţi deja. Executivul a aprobat indicatorii tehnico-economici ai proiectului, iar la începutul lui 2024 va avea loc licitaţia pentru construirea noului stadion.

64,5 milioane de euro, alocaţi proiectului

Ulterior, va începe demolarea arenei actuale a Corvinului, ceea ce pentru următoarele sezone îi va provoca un disconfort divizionarei secunde.

”În parelel, în aceeaşi perioadă (n.r. - în care se plănuia revenirea echipei în liga secundă), aveam discuţii despre demararea unui proiect de construcţie a stadionului. Am făcut tot felul de demersuri şi am pornit acest proiect.

În ianuarie, pe 21, se va porni licitaţia pentru construirea acestui stadion. Mai avem încă puţin, apoi spune că am îndeplinit şi acest pas (n.r. - ultimul obstacol înaintea demolării vechiului stadion).

O să ne fie puţin mai greu sezonul viitor. Se va demola stadionul, o să trebuiască să ne mutăm. Încă nu s-a fixat o locaţie în care să mergem, dar s-ar dori cât mai aproape de Hunedoara ca să putem să avem sprijinul hunedorenilor, pentru ei luptăm, nu pentru altcineva”, a declarat Dan Colesniuc, preşedintele Corvinului, conform GSP.ro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele