Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

CFR Cluj bifează încă un transfer în acestă iarnă! Când va ajunge fotbalistul în Gruia

CFR Cluj Publicat de Vlad Militaru pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21480201/1/mutu-1.jpg

Aly Abeid, fundaşul stângă al celor de la UTA Arad, s-a înţeles cu CFR Cluj.

Intrat în ultimele 6 luni de contract cu formaţia arădeană, internaţionalul din Mauritania a refuzat prelungirea contractului şi va părăsi clubul.

Aly Abeid va semna cu CFR Cluj

Potrivit Fanatik, Aly Abeid va semna cu formaţia din Gruia din postura de jucător liber de contract şi va putea pleca abia la vară.

Adrian Mutu, noul antrenor al clujenilor, îşi doreşte să îl aducă din această iarnă pe fundaşul stânga. Astel, patronul Nelu Varga ar fi dispus să le plătească celor de la UTA suma de 100.000 de euro sau să le ofere un jucător în schimb, precizează sursa citată.

În cazul în care care cele două cluburi vor cădea de acord încă din această iarnă, Aly Abeid se va lupta pentru un post de titular cu Mario Camora şi Petar Mamic, sosit la CFR tot în această perioadă.

Aly Abeid a bifat pentru reprezentativa ţării sale 53 de selecţii şi trei goluri, iar în acest sezon a jucat în 21 de meciuri pentru UTA Arad. Fundaşul stânga are o cotă de piaţă în valoare de 350.000 de euro, potrivit celor de la Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele