Ultima oră
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"
VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol
EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine" EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine"
Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin
Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin

Cicâldău a ratat un penalty şi în minutul 90+13! Echipa sa a ratat victoria

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21064494/1/cicaldau.jpg

Fotbalistul român Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în minutul 90+13 al meciului dintre Ittihad Kalba şi Al-Wasl, la scorul de 1-1, în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Alexandru Cicâldău a fost titular la Al Ittihad Kalba, care a deschis scorul în minutul 3 al meciului disputat pe teren propriu cu formaţia Al-Wasl. Autorul golului a fost Ramirez. Oaspeţii au egalat în minutul 17, dintr-un penalty transformat de Lima.

Gazdele au alergat după golul victoriei, iar oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi – pe Poblete în minutul 62, iar pe Sidibe în minutul 90+11. În minutul 90+13 Al Ittihad a primit o lovitură de pedeapsă, executată şi ratată de Alexandru Cicâldău, iar meciul s-a încheiat la egalitate.

În clasamentul din Pro League, campionatul din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad se află pe locul 8, cu 26 de puncte, iar Al-Wasl este pe 4, cu 40 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt