Ultima oră
CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan
VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans
Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi” Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi”

Claudiu Micovschi ar putea pleca în această iarnă de la Rapid. E dorit de alt club din Superliga

Rapid Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21763445/1/rapid-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-28-09-2024-3.jpg

 

 

Claudiu Micovschi (24 de ani) e pe punctul să bifeze o nouă schimbare de echipă! Mijlocaşul lateral ar putea să o părăsească pe Rapid în această iarnă.

Fără gol în actualul sezon, Micovschi este dorit de UTA Arad, club unde a jucat stagiunea precedentă sub formă de împrumut. Giuleştenii l-au adus în Superliga în august 2023, de la formaţia italiană Avellino.

  • Micovschi are 8 selecţii şi un gol pentru naţionala U19 a României şi e cotat de Transfermarkt la suma de 650.000 de euro.

”Mircea Rednic deja se gândeşte ce jucători vrea să aducă în iarnă, iar primul pe listă este chiar cel pe care l-a regretat cel mai mult în vară, Claudiu Micovschi.

Din informaţiile noastre, au început deja negocierile dintre cluburi, mai ales că nu este unul dintre preferaţii lui Marius Şumudică la formaţia din Giuleşti pentru care a bifat tot câte 20 de minute la ultimele jocuri”
, scriu cei de la specialarad.ro.

Probleme şi în amicalul cu FC Voluntari pentru Rapid

Rapid a pierdut surprinzător, amicalul cu FC Voluntari, scor 1-0, chiar dacă pe teren s-au aflat cele trei transferuri făcute de la venirea lui Şumudică: Aaron Boupendza, Clinton N'jie şi Alex Dobre

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele