Ultima oră
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence
Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat” Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”

Clauza din contractul lui Zeljko Kopic

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 15 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21592939/1/fc-botosani-dinamo-biucuresti-superliga-superbet-play-out-23-04-2024.jpg

Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă şi a ajuns la barajul de menţinere în Superligă.

Formaţia antrenată de Kopic o va întâlni pe Csikszereda, în dublă manşă. În funcţie de rezultatul barajului, Kopic îşi va afla şi viitorul pe banca lui Dinamo.

Andrei Nicolescu a dezvăluit că există o clauză în contractul tehnicianului. Concret, dacă Dinamo se salvează, atunci contractul lui Kopic se prelungeşte automat cu încă un an.

“Automat, există o opţiune de prelungire a contractului pe încă un an. Pe mai departe, trebuie să facem o analiză. Nu vorbesc de antrenor, vorbim cu noi, toţi, din club.

O analiză trebuie făcută, sportiv nu am fost unde trebuie acest an. La final, analiza va fi făcută de acţionari şi în ceea ce mă priveşte. Într-adevăr, este un an greu sportiv, cu două perioade distincte.

Trebuie să vedem ce am greşit. Am avut nişte hop-uri pe care nu le-am trecut aşa cum a trebuit”, a declarat Andrei Nicolescu, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele