Ultima oră
Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa” Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa”
VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia
VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate
Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans
VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră” VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră”
LIVE TEXT | Lituania - România 1-1. Răzvan Marin egalează din penalty LIVE TEXT | Lituania - România 1-1. Răzvan Marin egalează din penalty

Comisia de Disciplină a FRF a decis sancţiunile după eliminările din etapa a 22-a a Superligii

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20994375/1/superliga.jpg

Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis sancţiuni pentru Ulrich Meleke, Alin Bordeanu şi FC Botoşani, după eliminările şi incidentele de la meciurile din etapa a 22-a a Superligii.

Deciziile sunt următoarele:

AS FC Universitatea Cluj vs. FC Voluntari - Eliminare Meleke Ulrich Sidoine (oaspeţi) - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează fotbalistul cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

AFC Botoşani vs. Universitatea Craiova - Eliminare Bordeanu Alin (gazde), incidente - În baza art. 51 din RD, se sancţionează fotbalistul cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 5.670 lei.

În temeiul art. 68.5 din RD, se sancţionează clubul AFC Botoşani cu penalitate sportivă de 8.000 lei.

În etapa a 22-a a Superligii, Universitatea Cluj a învins FC Voluntari cu 2-1 şi FC Botoşani s-a impus cu 1-0 în confruntarea cu Universitatea Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele