Ultima oră
Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin." Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin."
Verdict la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu, după ce atacantul a petrecut în club până la 5 dimineaţa Verdict la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu, după ce atacantul a petrecut în club până la 5 dimineaţa
Unde se afla Kylian Mbappe când Franţa o spulbera pe Israel, în Nations League Unde se afla Kylian Mbappe când Franţa o spulbera pe Israel, în Nations League
Marcel Răducanu, critic înaintea meciurilor naţionalei! Gigi Becali şi Adrian Mutu, cei vizaţi. „Nu poate fi criticat niciodată! Asta e mentalitatea din România” Marcel Răducanu, critic înaintea meciurilor naţionalei! Gigi Becali şi Adrian Mutu, cei vizaţi. „Nu poate fi criticat niciodată! Asta e mentalitatea din România”
Meciul Iranului împotriva Qatarului, din preliminariile CM, a fost mutat în Emiratele Arabe Unite din motive de securitate
Meciul Iranului împotriva Qatarului, din preliminariile CM, a fost mutat în Emiratele Arabe Unite din motive de securitate
Radu Benea, aproape de rezultatul carierei la viteză în coastă Radu Benea, aproape de rezultatul carierei la viteză în coastă

Comitetul Executiv al FRF s-a întrunit marţi. Ce decizii s-au luat

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21133319/1/frf.png

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal s-a întrunit, marţi, în mod statutar, în prezenţa majorităţii membrilor săi, Gino Iorgulescu, Valeriu Argăseală, Lajos Rancz şi Emilian Hulubei lipsind motivat.

Deciziile aprobate de Comitetul Executiv:

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul de desfăşurare al competiţiei U14.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul de desfăşurare al Cupei Regiunilor.

– Aprobă cu unanimitate de voturi reprezentanţii FRF în cadrul comisiilor UEFA.

– Aprobă cu unanimitate de voturi obiectivele FRF pentru programul FIFA Forward 3.0. De asemenea, aprobă şi proiectul FIFA Forward 2.0 denumit Solidarity for Romanian Football County Associations Development.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca ediţia 2023 a SuperCupei României să se desfăşoare pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti la data de 08 iulie 2023, iar ora de începerea meciului urmând să fie stabilită ulterior.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente desfăşurării meciului oficial dintre echipele naţionale de seniori ale Israelului şi României.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente participării Echipei Naţionale U21 la Turneul Final al Campionatului European UEFA U21 – 2023, pentru stagiul de pregătire organizat în Italia şi pentru stagiul de pregătire organizat la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componenţa nominală a comisiei de verificare a aspectelor de integritate şi safeguarding în activitatea echipelor naţionale de juniori.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile ocazionate de lucrările de reparaţii şi modernizare a hotelului de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

mail-share icon Email
viewscnt