Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Continuă întăririle la Ploieşti! Cei doi jucători care vor semna cu Petrolul

Petrolul Ploiești Publicat de Tudor Moisa pe 8 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21659441/1/profimedia-0670944878.jpg

După ce la Ploieşti au ajuns investitori turci, Petrolul a început întăririle, iar campania de transferuri este una cel puţin intresantă.

La echipa antrenată de Topal au ajuns cinci jucători în această vară, iar acum alţi doi fotbalişti sunt gata să semneze cu Petrolul.

Conform GSP, Nana Akosah-Bempah (foto) şi Fabricio Baiano se antrenează deja cu formaţia prahoveană şi ar urma să semenze.

În vârstă de 26 de ani, Akosah-Bempah este un atacant american. El a evoluat de-a lungul carierei la Cape Town City, All Stars, Cape Town Spurs (toate din Africa de Sud), Motorlet Praga, Pardubice (ambele din Cehia) şi Hapoel Acre (Israel). Cotat la 175.000 de euro, Akosah-Bempah a marcat 6 goluri în 42 de meciuri pentru formaţia israeliană.

Fabricio Baiano este un mijlocaş defensiv brazilian. În vârstă de 32 de ani, fotbalistul a mai evoluat la Vasco da Gama, Nova Hamburgo, Coritiba, Macae, Fortaleza, Avai, Londrina (toate din Brazilia), Maritimo (Portugalia), Genclerbirligi, Rizespor (ambele din Turcia). Ultima experienţă pentru Baiano a fost în Japonia, la Sagamihara. Brazilianul l-a avut antrenor pe Şumudică pe vremea când a evoluat la Rizespor şi este cotat la 200.000 de euro.

În această vară, la Ploieşti au mai ajuns Ricardinho, Alexandru Mateiu, Alexandru Tudorie, Tidiane Keita şi Alexandru Stănică.

mail-share icon Email
viewscnt