Ultima oră
VIDEO | Manchester United - Tottenham 0-3. Radu Drăguşin a intrat pe final VIDEO | Manchester United - Tottenham 0-3. Radu Drăguşin a intrat pe final
Tadej Pogacar, campion mondial incontestabil. Slovenul continuă parcursul de vis Tadej Pogacar, campion mondial incontestabil. Slovenul continuă parcursul de vis
”Ne batem la retrogradare. Foarte slab!”. Denis Alibec anunţă dezastrul la Farul Constanţa, după eşecul cu Gloria Buzău
”Ne batem la retrogradare. Foarte slab!”. Denis Alibec anunţă dezastrul la Farul Constanţa, după eşecul cu Gloria Buzău
Eugen Neagoe a tras concluziile după ce a l-a răpus pe Gică Hagi:  ”Am meritat victoria!” 

Eugen Neagoe a tras concluziile după ce a l-a răpus pe Gică Hagi: ”Am meritat victoria!”
Deian Sorescu a marcat, dar Gaziantep a pierdut cu Eyupspor, în campionatul Turciei Deian Sorescu a marcat, dar Gaziantep a pierdut cu Eyupspor, în campionatul Turciei
Gică Hagi, concluzii amare. ”Va fi un an greu pentru noi” Gică Hagi, concluzii amare. ”Va fi un an greu pentru noi”

Cornel Dinu, atac dur la adresa unui dinamovist. ”Un tâlhar”

Dinamo Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:42
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21748791/1/dinamo-bucuresti-acs-poli-timisoara-liga-1-3-08-2015.jpg

 

 

Deşi Dinamo are un start de sezon excelent, Cornel Dinu a avut un discur dur. ”La ţintă” a fost luat Andrei Nicolescu, administratorul special al ”câinilor”.

În schimb, fostul mare fotbalist s-a declarat impresionat de modul în care antrenorul croat Zeljko Kopic conduce echipa.

”Este un antrenor profesionist, care ştie fotbal. Se explică ascensiunea de joc al lui Dinamo. I-am transmis să îşi caute totuşi apărători, nu poţi să joci cu Patriche şi Licsandru.

 

Apreciez stăpânirea lui de sine şi probabil calitatea antrenamentului şi a felului în care se comportă. Are un autocontrol extraordinar.

Este un profesionist, un om care ştie fotbal. L-am citit de la venirea lui, mi-a făcut impresie foarte bună. Ştie să aducă jucători.

(n.r. despre Andrei Nicolescu) Compromite prin prezenţa lui istoria lui Dinamo. Singurul lui merit este că merge bine cu spatele. Ideea este că să nu îmi mai pronunţi niciodată numele acestui individ. Compromite istoria, morala din ‘Ştefan cel Mare’. Este un tâlhar care îşi face mendrele cu Dinamo, a declarat Dinu, pentru cei de la Fanatik.

”A ţâşnit sângele ca pe front”

Cornel Dinu a vorbit recent despre starea sa de sănătate şi a dat de înţeles că este afectat de problemele apărute odată cu înaintarea în vârstă.

„Bătrâneţe, haine grele… Nimeni nu scapă de asta. Îmi spunea un prieten că nu este pe Pământ crimă mai mare decât naşterea, care ne condamnă pe toţi la moarte.

Ultimele patru zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo, după ce am căzut de mai multe ori. Am ameţit, am căzut, am dărâmat un fotoliu, un scrin, televizorul…

Mi-am spart capul ieri, la doi centimetri de tâmplă, a ţâşnit sângele ca pe front şi a trebuit să accept necesitatea spitalizării, ce să fac?

Ameţelile astea mi-au luat picioarele, care şi fără ele mă supără tare… Picioarele care m-au ajutat atât de mult în tinereţe, pe teren…

M-au adus azi copiii la spital, are grijă de mine doctorul Băltăţeanu, suntem prieteni de-o viaţă, e ca fratele meu. Urâtă tare-i bătrâneţea…", a spus Cornel Dinu, conform Fanatik.

În vârstă de 76 de ani, Cornel Dinu a evoluat 454 de meciuri în prima ligă pentru Dinamo, cele mai multe ale unui jucător în istoria clubului. Dinu a fost desemnat de 3 ori cel mai bun fotbalist al anului, în 1970, 1972, 1974. Între 1992 şi 1993 a fost selecţioner al naţionalei României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele