Ultima oră
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2

Corvinul a oficializat prima mutare a verii. Pe lista de transferuri se află un atacant experimentat, ce a trecut pe la FCSB

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21607383/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024.jpg

Corvinul Hunedoara începe campania de transferuri. Divizionara secundă a primit licenţă UEFA şi va juca în preliminariile Europa League, după ce a câştigat Cupa.

Alexandru Gîrbiţă (23 de ani) este primul jucător care se alătură formaţiei lui Florin Maxim. Acesta a evoluat în sezonul recent încheiat la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, unde a marcat de 8 ori, în 24 de apariţii.

  • Mijlocaşul lateral este cotat de Transfermarkt la suma de 200.000 de euro.

”Bun venit, Alexandru Gîrbiţă! Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 23 de ani a semnat o înţelegere valabilă pe doi ani cu clubul nostru şi este primul transfer al verii!” e comunicatul hunedorenilor.

Vor şi un atacant experimentat

Pe listă se află atacantul Sergiu Buş (31 de ani), ce a jucat în acest sezon la Poli Iaşi, cu care a reuşit salvarea de la retrogradare.

Buş are un CV consistent, cu echipe precum: CFR Cluj, Gaz Metan, Corona, ŢSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Astra, Levksi Sofia, FCSB şi Chindia Târgovişte.

Atacantul ar fi o soluţie pentru a-l înlocui pe golgheterul din acest sezon al hunedorenilor, Marius Coman, transferat în Superliga, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Pot veni jucători pentru cupele europene şi să plece în aceeaşi perioadă de transferuri. E perfect legal şi au mai fost situaţii. Să ne aducem aminte de cei de la Hermannstadt, aduşi pentru un singur meci.

Sergiu Buş poate fi o variantă de atacant. Mai sunt şi alte variante de transfer, dar sunt sub contract şi nu pot să le spun numele”
, a explicat impresarul Bogdan Apostu, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele