Ultima oră
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence
Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat” Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial

Costel Gâlcă nu a continuat la FCSB dintr-un motiv uluitor! "M-a înşelat" | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21588321/1/dsc6351.jpg

Costel Gâlcă este antrenorul care a stat pe bancă la precedentul titlu câştigat de FCSB.

Deşi în urmă cu 9 ani a devenit campion, tehnicianului nu i s-a prelungit contractul. Acum, Gigi Becali a dezvăluit motivul care a dus la această decizie.

Finanţatorul campioanei a spus că Gâlcă nu a făcut anumite schimbări cerute de el la un meci cu Poli Iaşi. De asemenea, Becali a precizat că îi dicta schimbările din puşcărie lui Gâlcă.

"Voi spuneţi că a plecat Gâlcă. Când a plecat Gâlcă? A plecat că nu mai avea contract. A plecat că nu am mai vrut eu să îl ţin.

Ultimul meci la Iaşi, doi jucători pe care i-am spus să îi pună nu i-a pus. A spus că da şi m-a înşelat. Am făcut echipa cu el şi doi jucători nu erau pe teren.

Nu îi propusesem încă prelungirea şi nu a mai pus, deşi când eram în puşcărie, eu de la telefonul din puşcărie comandam schimbările. Din puşcărie făceam schimbările", a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele