Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung

Liga II Publicat de Tudor Moisa astăzi, 13:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21740375/1/concordia-chiajna-muscelul-campulung-liga-2-casa-pariurilor-31-08-2024.jpg

 

 

Câmpulung a promovat în Liga 2, la finalul sezonului trecut.

Pe banca echipei s-a aflat Costin Lazăr, care a luat decizia de a pleca după doar cinci etape disputate în actuala stagiune. Cu el la cârmă, Câmpulung a bifat o singură victorie în Liga 2.

Acum, Costin Lazăr a explicat de ce a luat decizia de a pleca de la divizionara secundă. Se pare că pretenţiile conducerii erau prea mari, având în vedere bugetul alocat pentru transferuri.

”Nu e vorba de recompensă. După ce am promovat echipa, mi-aş fi dorit să stăm la masă, să discutăm despre echipă, lot, să fim raţionali. Din păcate, pretenţiile au fost mari şi banii destul de puţini pentru transferuri.

Noi am fost singura echipă care a adus jucători de la Liga 3. E un mediu în care nu mă regăsesc şi nu am cum să lucrez”, a declarat Costin Lazăr, conform Digisport.

În vârstă de 43 de ani, Costin Lazăr le-a antrenat de-a lungul carierei pe Cetatea Turnu Măgurele, Gloria Băneasa şi Câmpulung. De asemenea, fostul mijlocaş a fost antrenor secund la Mostiştea Ulmu.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele