Ultima oră
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”

Coutinho are şanse mari să rămână în Premier League. Unde s-ar putea transfera definitiv starul brazilizan

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20682207/1/fpwqmxnxsaotn8o.jpg

Philippe Coutinho a revenit în campionatul englez în această iarnă, după ce a fost împrumutat de Aston Villa, de la FC Barcelona şi pare că şi-a regăsit  forma, care l-a consacrat la Liverpool.  

Cu toate acestea, sunt şanse mici ca brazilianului să i se activeze clauza de 40 de milioane de euro, pentru a fi transferat definitiv la Aston Villa. Coutinho are un salariu uriaş, pe care Villa nu îl poate plăti, pe termen lung, este vorba de jumătate din cât câştiga la Barcelona.

Astfel Coutinho este extrem de dorit de Newcastle, echipa, care a cheltuit 100 de milioane de euro în această iarnă, poate să îi asigure salariul dorit. Plusul pe care l-ar căpăta Newcastle cu el este mare, brazilianul putând fi vedeta noii echipe, ce vrea să o construiască şeicul sezonul viitor.

FC Barcelona l-ar ceda uşor pe Coutinho, mai ales că mai are contract până în vara anului 2023. De când a revenit în Premier League, Coutinho a jucat 12 meciuri pentru Aston Villa, marcând 4 goluri şi oferind 3 assist-uri.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele