Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Craig Shakespeare, fost antrenor la Leicester, a murit la vârsta de 60 de ani

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21689587/1/profimedia-0895014709.jpg

Fostul antrenor al echipei Leicester City, Craig Shakespeare, a încetat din viaţă la vârsta de 60 de ani, a anunţat, joi, familia sa, potrivit BBC.

Shakespeare era sub tratament pentru cancer din octombrie 2023.

El a mai lucrat pentru West Bromwich, Hull, Everton, Watford, Aston Villa şi Norwich şi a avut o perioadă ca antrenor secund al Angliei în 2016.

Un comunicat publicat în numele familiei sale, prin intermediul Asociaţiei Antrenorilor Ligii, arată că Shakespeare "a decedat în linişte acasă, înconjurat de familia sa".

Shakespeare a fost secundul lui Claudio Ranieri în sezonul 2015-16, când Leicester a creat una dintre cele mai frumoase poveşti din toate timpurile din fotbal, câştigând Premier League.

El l-a înlocuit pe Ranieri ca antrenor principal în februarie 2017 şi a fost demis peste doar opt luni.

Cel mai recent angajament al lui Shakespeare a fost o altă perioadă ca secund al echipei Leicester, în aprilie 2023, sub conducerea lui Dean Smith, dar el a plecat după retrogradarea echipei în Championship.

În timpul carierei sale de jucător, Shakespeare a evoluat pentru Walsall, Sheffield Wednesday, West Brom, Grimsby, Scunthorpe, Telford şi Hednesford.

mail-share icon Email
viewscnt