Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Cristi Balaj a reacţionat după ce a aflat cine va arbitra meciul dintre Rapid şi CFR Cluj

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 20 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21675363/1/ad00mjamemm9mszoyxnopta4nzrlmjvmn2u3odmyywvhotjjzjvmmde2ntdjm2qw-thumb.jpg

Rapid o întâlneşte pe CFR Cluj, astăzi, de la ora 22:00. Duelul din Giuleşti va putea fi urmărit în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

La centru se va afla Istvan Kovacs, arbitru acuzat în repetate rânduri că o favorizează pe CFR Cluj.

Întrebat despre această delegare, Cristi Balaj a salutat deciziat Federaţiei şi a reamintit faza controversată din meciul dintre UTA şi Rapid de etapa trecută.

“Pentru că este un meci important, mai ales că au fost ceva discuţii în etapa trecută legate de arbitraje. Am evitat să vorbesc, şi n-o voi face nici acum, că urmează jocul cu Rapid. Mi s-ar părea o lipsă de fair-play.

Ar fi o presiune artificială să vorbesc înainte de meci de acea fază (n.r. golul anulat al UTA-ei). Prefer să mă abţin, e o formă de respect faţă de cei de la Rapid. De fiecare dată când am fost în Giuleşti s-au comportat exemplar.

Şi noi am încercat să oferim aceeaşi ospitalitate când au jucat în Gruia. Atunci, nu putem, n-aş vrea să dezvolt discuţia legată de acea fază. Salut că federaţia a trimis o brigadă de arbitri de cel mai înalt nivel. Porţia de greşeli a fost consumată“, a spus Cristi Balaj, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele