Ultima oră
Momentul în care lucrurile puteau să ia o întorsătură la Dinamo. Decizia care a făcut diferenţa!. „Atunci s-a rupt tot! Mulţi ar fi tăiat nişte capete” | EXCLUSIV VIDEO Momentul în care lucrurile puteau să ia o întorsătură la Dinamo. Decizia care a făcut diferenţa!. „Atunci s-a rupt tot! Mulţi ar fi tăiat nişte capete” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans! VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans!
Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo
Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului
”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului ”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului
Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet

Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet

Cristian Săpunaru vrea prelungirea contractuală cu Rapid! Fundaşul vrea să joace până la 41 de ani

Rapid Publicat astăzi, 18:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21760431/1/sapunaru.jpg

Ajuns la 40 de ani, Cristian Săpunaru mai are contract cu Rapid până în vara anului următor. Deşi anunţa că apoi se va retrage, se pare că fundaşul legendar al giuleştenilor ar fi luat decizia să continue un nou sezon, şi pentru 2025-2026, tot alături de Rapid!

Cristian Săpunaru vrea prelungirea contractuală cu Rapid

Aparent, conform informaţiilor apărute în presă, se pare că Săpunaru a transmis conducerii că vrea prelungirea pe încă o stagiune, şi pentru campionatul următor, până în vara lui 2026. Fanatik notează că fundaşul a precizat următoarele: ”Sunt încă cel mai bun fundaş din echipa asta!”.

Rămâne de văzut dacă va fi prelungit sau nu acordul dintre Rapid şi Săpunaru, dar se pare că fundaşul s-a răzgândit în privinţa situaţiei sale, iar asta poate şi datorită faptului că, după venirea lui Marius Şumudică antrenor, a început să fie titular şi căpitan.

”99% e ultimul an, vedem ce va fi mai departe. 99% e ultimul meu an la Rapid, ca jucător”, a declarat Cristi Săpunaru, în vară, la Prima Sport.

Cristian Săpunaru spunea că se va retrage în vara lui 2025

Fundaşul ajuns la 40 de ani şi-a recâştigat locul de titular în echipa giuleşteană după venirea lui Marius Şumudică, dar există mai multe voci care consideră că Săpunaru nu mai face faţă la nivelul Superligii. Apărătorul a fost trecut pe linie moartă sub mandatul antrenorului nord-irlandez, bifând doar 24 de minute în cele 6 meciuri.

Până la revenirea la Rapid, în vara lui 2021, Cristi Săpunaru nu mai jucase în Liga 1 din 2017, la Astra, iar pentru Rapid nu mai evoluase din 2015. Fundaşul avea de atunci peste 150 de meciuri în Liga 1. Fundaşul s-a despărţit de echipă turcă Kayserispor în vara lui 2021, pentru care a jucat din ianuarie 2020. A evoluat în 25 de meciuri pentru echipa din SuperLiga turcă, în sezonul trecut.

Săpunaru a evoluat pentru Rapid în perioadele 2006-2008, ianuarie-iunie 2010 şi februarie-septembrie 2015.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele