Ultima oră
Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale

Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale
Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”

Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”
Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor
„E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul „E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul
Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu

Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu
Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul

Cristiano Bergodi, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. ”Acolo poate face lucruri pozitive”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20983021/1/desktop-screenshot-2023-01-14-14-11-04-34.png

Deian Sorescu este primul transfer făcut de FCSB în acestă iarnă. Jucătorul a fost adus sub formă de împrumut de la Rakow.

”Roş-albaştrii” l-au adus pe Sorescu pentru a-l utiliza pe poziţia de fundaş dreapta, unde au mai evoluat în trecut  Valentin Creţu, Alexandru Pantea sau Radu Boboc, dar nu au făcut-o prea bine.

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, este de părere că Deian Sorescu dă cel mai bun randament de la mijloc în sus, mai exact pe poziţia de mijlocaş dreapta, unde a mai jucat şi în trecut. Italianul nu îl vede pe jucătorul de 25 de ani într-o poziţie defensivă.

"FCSB a luat un jucător foarte bun, probabil nu au un fotbalist în acea zonă. Eu consider că Sorescu este un jucător foarte bun. Pentru mine, el este de la mijloc în sus. L-am văzut jucând şi fundaş dreapta, se poate adapta, dar mai mult pe faza ofensivă îl văd.

Acolo poate face lucruri pozitive, mai puţin pe faza defensivă. Trebuie să fii mai întâi un fundaş adevărat, cu caracteristici de fundaş. Să faci învăluire, să joci, să intri în combinaţii şi eu cred că Sorescu poate face diferenţa de la mijloc în sus", a spus Bergodi, la Digi Sport.

Primele declaraţii ale lui Deian Sorescu, în calitate de jucător al FCSB-ului. ”Mă bucur că am reuşit să vin la o echipă mare”

Sorescu a dat primul interviu în calitate de jucător al FCSB-ului şi a dezvăluit cum s-a realizat mutarea.

”Mă simt bine. Sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieţii. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aş putea face schimbarea asta în cantonament direct, dar mă bucur că am reuşit să vin la o echipă mare, o echipă cu un istoric bogat.

Clar că nu mă aşteptam (n.r. să ajungă la FCSB). Tot glumeam cu băieţii. Îmi spuneau 'Hai, te mai aşteptăm mult?'. A fost ceva pe moment, de la o zi la alta.

Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat”, a spus Deian Sorescu, după ce a fost prezentat la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele