Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit în direct! "Care-i problema?"

Rapid Publicat de Vlad Militaru pe 26 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21473224/1/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-10-2023-1.jpg

Derby-ul Dinamo -  Rapid se joacă sâmbătă, cu începere de la ora 20:00. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe platforma PrimaPlay.ro.

Cristiano Bergodi, moment tensionat la conferinţa de presă

Antrenorul italian s-a enervat la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Dinamo din cauza speculaţiilor despre demiterea sa. După partida cu FCU Craiova, au apărut mai multe informaţii confrm cărora, dacă nu câştiga meciul, ar fi fost demis.

Ce vrei să spui tu? Ce a dat de înţeles Şucu? Ce a dat de înţeles când era 1-3? Ce facem? Eu stau să citesc că la 1-3 eram demis? Domnul Şucu a vorbit cu mine altceva. Eu sunt antrenor. Cât mă lasă să-mi fac treaba, îmi fac treaba. Mie mi-a zis altceva. 

Dacă pierdeam, puteam să fiu demis, ok, care-i problemă? Mie domnul Şucu mi-a zis că nu era deloc aşa (n.r. că nu ar fi fost demis dacă pierdea cu FCU Craiova).

Nu ştiu dacă vor să-i facă rău Rapidului sau lui Cristiano Bergodi. Eu am stat liniştit, mi-am văzut de treaba mea, 

Eu nu sunt aşa, să-mi aşa (n.r. îşi dă o palmă), apoi fac aşa (n.r. întoarce obrazul) şi-mi mai dai încă una. Eu răspund, pentru că am personalitate. Am răspuns. Am văzut eu că o anumită parte din presă, nu toată lumea… Am văzut o diferenţă faţă de mine”, a spus Cristiano Bergodi.

Înainte de derby, Dinamo se află pe locul 15, cu doar 16 puncte acumulate în 22 etape, iar "giuleştenii" ocupă a 3-a poziţie, cu 36 de puncte în 22 de etape, la egalitate cu echipa de pe locul secund, CFR Cluj.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele