Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Cristiano Ronaldo nu a votat la votat la gala "The Best"! Pe cine a desemnat în locul său

Fotbal Internațional Publicat de Vlad Militaru pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21462831/1/profimedia-0788884229.jpg

Lionel Messi a primit premiul pentru fotbalistul anului în cadrul galei "The Best".

Eternul său rival, Cristiano Ronaldo, ar fi trebuit să îşi exprime opiniile, însă a preferat să desemneze pe altcineva.

Pe cine a desemnat CR7 să voteze în locul său

În condiţiile în care atacantul este căpitanul naţionalei Portugaliei, acesta ar fi trebuit să îşi exprime opiniile, însă i-a încredinţat votul altui jucător.

Pepe, colegul său de la naţională, este jucătorul căruia Ronaldo i-a pasat responsabilitatea votului, conform celor de la sportbible.com. Fundaşul portughez a votat în următoarea ordine: Bernardo Silva, Erling Haaland şi Victor Oshimen.

Această distincţie se acordă printr-un sistem foarte complex, care implică patru categorii, fiecare cu câte o pondere de 25%: căpitanii echipelor naţionale, selecţionerii, câte un jurnalist din fiecare ţară afiliată FIFA, precum şi fanii.

Nu este pentru prima dată cand starul portughez procedează în acest fel. Aşa s-a întâmplat şi la ediţia precedentă, câştigată tot de Lionel Messi, care şi-a adjudecat pentru a treia oară în carieră acest premiu

 

mail-share icon Email
viewscnt