Ultima oră
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat

CS Mioveni, pe punctul să aibă antrenor. Alesul e fostul secund al lui Adrian Mutu

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 30 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21649511/2/chita.png

Constantin Schumacher a avut un parcurs bun sezonul trecut cu CS Mioveni. Acesta i-a dus pe argeşeni până în barajul de promovare în Superliga, unde au fost înfrânţi de FC Botoşani.

Tehnicianul nu mai rămâne la Mioveni! El a fost prezentat oficial la CSC Şelimbăr. Schumacher îi ia locul lui Claudiu Niculescu, care a avut un sezon anterior excelent la gruparea sibiană.

Cei de la Mioveni s-au mişcat repede şi sunt pe punctul să îşi numească noul antrenor. Alesul este Alin Chiţa, care în ultima perioadă s-a aflat în staff-ul lui Adrian Mutu, în calitate de secund.

”Discuţiile cu Alin Chiţa sunt aproape încheiate. Cel mai probabil acesta va fi noul nostru antrenor”, a declarat preşeditele divizionarei secunde, Claudiu Cojocaru, la Metropola TV.

Chiţa a fost principal la: Juventus Bucureşti, Naţional Sebiş, Metaloglobus, CSM Alexandria şi CSM Focşani, iar ca secund a fost la: Dinamo, CS Mioveni, FC Voluntari şi Rapid.
 

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele