Ultima oră
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS

CSA Steaua a renunţat la 8 jucători, dar pregătesc şi noi transferuri pentru sezonul viitor

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20739778/4/csa-steaua-bucuresti-afc-hermanstadt-liga-2-play-off-casa-pariurilor-17-04-2022-1.jpg

CSA Steaua a anunţat plecare a 8 jucători de la echipă. Pe lângă anunţul plecărilor, ”roş-albaştrii” au confirmat că se vor afla în următoarele zile şi numele jucătorilor care vor veni la CSA Steaua.

”Militarii” au încheiat sezonul trecut de Liga 2 pe locul 4, dar nu au avut dreptul de a juca barajul pentru promovare în Casa Liga 1. Aceştia încearcă să obţină dreptul de a promova şi pe lângă asta vor să întărească echipa din sezonul viitor. Astfel ”roş-albaştrii” au făcut următorul anunţ pe pagina oficială de Facebook.

OFICIAL |  Reluăm pregătirile fără opt jucători din sezonul trecut

 Steaua Bucureşti le mulţumeşte lui Liviu Băjenaru, Ovidiu Morariu, Sergiu Bactăr, George Călinţaru, Dragoş Huiban, Robert Neacşu, Vasile Buhăescu şi Claudiu Dragu pentru prestaţiile avute în tricoul roş-albastru şi le urează mult succes în următoarele provocări ale carierei.

  •  Liviu Băjenaru (39 de ani) - Mintea limpede de la mijlocul terenului. Prin marea sa experienţă a ajutat la obţinerea celor două promovări consecutive ale echipei.
  •  Vasile Buhăescu (34 de ani) - A evoluat în 20 de meciuri pentru echipa noastră, pentru care a marcat de 6 ori şi a oferit 3 assisturi.
  •  Sergiu Bactăr (26 de ani) - Un fotbalist care s-a alăturat proiectului de la Steaua din Liga a 4-a, fiind un fundaş foarte util.
  •  Ovidiu Morariu (32 de ani) - Un fundaş puternic care a asigurat stabilitatea în apărarea Stelei, de câte ori s-a apelat serviciile sale.
  •  George Călinţaru (33 de ani) - A reuşit să marcheze goluri importante şi multe pase decisive în cei doi ani petrecuţi în Ghencea.
  •  Dragoş Huiban (32 de ani) - A contribuit la promovarea echipei în Liga a 2-a, iar în acest sezon, a reuşit 2 goluri şi 2 assist-uri în 20 de meciuri jucate.
  •  Robert Neacşu (22 de ani) - Un fundaş de travaliu, care a avut evoluţii foarte bune în tricoul Stelei în meciurile care ne-au asigurat prezenţa în play-off.
  •  Claudiu Dragu (30 de ani) - Un atacant bătăios, transferat în iarnă, care a marcat un gol în 9 meciuri pentru Steaua.

 Vom anunţa în zilele următoare cine sunt jucătorii care au semnat contracte oficiale cu echipa noastră.

 Reunirea echipei va avea loc pe 20 iunie.

 

mail-share icon Email
viewscnt