Ultima oră
Reacţia FRF după incidentul rasist de la meciul României Reacţia FRF după incidentul rasist de la meciul României
Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia
EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată
Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur" Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur"
VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat" VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat"
Daniel Pancu visează frumos înainte de EURO 2025! "Obiectivele mele sunt îndrăzneţe şi mari" Daniel Pancu visează frumos înainte de EURO 2025! "Obiectivele mele sunt îndrăzneţe şi mari"

CSU Sibiu anunţă despărţirea de Barış Çağan Özkan

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 17 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21022095/1/ozkan.jpg

BC CSU Sibiu anunţă că a încheiat, de comun acord, colaborarea cu Barış Çağan Özkan, urmând ca jucătorul cu dublă cetăţenie, română şi turcă, să îşi continue cariera în Turcia.

În vârstă de 28 de ani, sportivul s-a aflat la prima experienţă în România, el evoluând exclusiv în Turcia până la transferul din vară.

În galben-albastru, conducătorul de joc născut la Braşov a strâns 10 prezenţe în Liga Naţională de Baschet Masculin şi a avut cifre statistice de 4.8 puncte, 2.1 pase decisive şi 1.2 recuperări în 16 minute petrecute în medie pe parchet.

Cel mai bun meci al sezonului pentru Barış Çağan Özkan a venit contra lui SCM U Craiova, când a reuşit să-şi treacă 12 puncte, 2 pase decisive şi o recuperare.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele