Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

”Dacă aveai tu banii pe cine luai?” . Basarab Panduru a răspuns fără ezitare: „Ce place la toată lumea?” | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 4 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21722913/2/457528415-933700711881320-278928605801074843-n.jpg

Louis Munteanu a ajuns în această vară la CFR Cluj, după ce a fost curtat şi de FCSB.

Fostul său coleg, Daniel Bîrligea, a semnat cu campioana României, după ce Gigi Becali şi Dan Şucu s-au bătut pentru semnătura atacantului. Bîrligea l-a costat pe finanţatorul „roş-albaştrilor” 2 milioane de euro.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Basarab Panduru a analizat transferurile celor doi fotbalişti şi a declarat că Louis Munteanu este un jucător cu clasa, în timp ce Bîrligea este un fotbalist foarte ambiţios.

„Dacă aveai tu banii pe cine luai? Louis Munteanu sau Daniel Bîrligea?”, l-a întrebat Cosmin Băleanu pe Basarab Panduru.

„Sincer aş da un milon jumate pe Louis Munteanu, execuţii de mare fineţe, acum nu ştiu chef are, dacă are aş da fără probleme. Birligea 2 milioane nu sunt puţini. Aici este mai scump dar n-are tehnica lui Munteanu, dar aici are o ambiţie pe care nu o vezi dincolo.

Ce place la toată lumea? Bîrligea poate! Da şi goluri, se bate pentru fiecare minge, dar când e în faţă porţii o dă pe lângă poartă, şi când e nu ştiu de unde dă gol nici nu ştii cum. Louis Munteanu are clasă, nu pot să spun.

Dar ţii minte şi anul trecut a dat puţine goluri în sezonul regulat, dupa ce începe play-off-ul şi acolo a început. Problema jucătorului tehnic nu o sa aibă ambiţia lui Bîrligea. Vorbim de români”, a răspuns sincer Panduru, în direct, la Prima Sport.  

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele