Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

”Dacă nu credeam, nu eram aici”. Selecţionerul Edi Iordănescu, reacţie, după tragerea la sorţi foarte norocoasă

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21407592/1/edi.jpg

Ce noroc am avut! România, în grupă la EURO 2024 cu Belgia, Slovacia şi câştigătoare play-off C (Israel, Islanda, Bosnia sau Ucraina).

Selecţionerul României speră că jucătorii să dea tot ce e mai bun la echipele din club, pentru a putea gestiona provocarea turneului final.

”Cel mai important este că suntem aici, ne vom baza pe munca noastră. De acum totul merge la următorul nivel, e o provocare pe care o îmbrăţişăm, când eşti printre cei mai buni, nu e uşor.

Dacă nu credeam, nu eram aici. Trebuie să dea ce-i mai bun la cluburi, să fie pregătiţi”
, a declarat Edi Iordănescu, conform Sport.ro

Pentru România acesta va fi al şaselea Campionat European în care participă, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016. De-a lungul istoriei, "tricolorii" au reuşit o singură victorie la EURO, în 2000, împotriva Angliei.

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen), Belgia – Slovacia (Frankfurt)

22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln), Slovacia – Play-off B (Dusseldorf)

26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt), Play-off B – Belgia (Stuttgart)

mail-share icon Email
viewscnt