Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Dacia şi legendarul Sebastien Loeb fac echipă în Dakar 2025

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 4 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21246567/1/loeb.jpg

Unul din cei mai mari piloţi din lume va pilota o Dacia în Raliul Dakar 2025! De nouă ori campion mondial WRC, Sebastian Loeb vine să scrie istorie alături de constructorul român. De asemenea, la volan se va afla şi Cristina Gutierez.

Maşina va fi testată în 2024, în Raliul Marocului, unde din cele mai grele competiţii auto din lume, similară în multe puncte cu Dakarul.

 

”Sunt mândru să vă anunţ că Dacia se alătură aventurii Dakar. Probabil vă întrebaţi de ce se implică Dacia în sporturile cu motor şi, mai ales, într-o astfel de cursă legendară. Veţi vedea că avem foarte multe motive întemeiate. Dacia este marca vremurilor. A devenit la modă pentru că este în pas cu posibilităţile clienţilor din ziua de astăzi.

Lumea s-a schimbat: materiile prime şi energia s-au scumpit, inflaţia a crescut. Toate acestea fac ca maşinile să fie tot mai costisitoare. De aceea Dacia, care înglobează ceea ce este esenţial, este o alegere inteligentă şi în concordanţă cu aşteptările clienţilor prin cel mai bun raport calitate/preţ”.

Dakar-ul de ieri nu seamănă cu Dakar-ul de astăzi, printre altele fiind importantă mobilitatea cu emisii scăzute. Acest angajament are un nume: Dakar Future. Aceasta este şi misiunea Dacia. Noi nu dezvoltăm doar mobilitatea accesibilă a viitorului, ci şi pe cea cu emisii scăzute, pornind de la GPL până la combustibilii sintetici. În cazul nostru, aceştia sunt dezvoltaţi de liderul mondial Aramco”
, a declarat Denis Le Vot, şeful Dacia.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele