Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Damjan Djokovic semnează cu o echipă de top din Superliga!

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21706513/1/djo.jpg

Dan Petrescu are o mare problemă, după ce Karlo Muhar a plecat de la CFR Cluj. Tehnicianul împreună cu oficialii ardelenilor caută un înlocuitor în zona mediană.

Cei de la ProSport anunţă o revenire de senzaţie. Alesul este Damjan Djokovic (34 de ani), campion de 5 ori cu CFR. Croatul e liber de contract din finalul sezonului trecut, după ce s-a despărţit de Rapid.

Recent, ”Bursucul” a afirmat că mijlocaşul nu reprezintă în acest moment o soluţie pentru el, deoarece la FCSB şi Rapid nu a avut meciuri în picioare.

„Nici n-am ştiut că e liber de contract (n.r. Djokovic). Nu m-am gândit la el, dar nu cred că va fi o soluţie pentru noi. Rămâne de văzut. E un jucător bun cu care am lucrat foarte bine şi m-am înţeles foarte bine, dar în ultimul timp a avut ceva probleme şi la FCSB, şi la Rapid, nu prea a jucat. Asta a făcut să nu aibă echipă", a spus Dan Petrescu.

Damjan Djokovic a îmbrăcat tricoul ardelenilor pentru prima dată în perioada 2013-2014, iar apoi a revenit în 2017, iar de data aceasta a stat 4 sezoane. Alături de CFR Cluj a cucerit 4 titluri de campion.

  • 13 goluri şi 15 pase de gol a bifat mijlocaşul croat în cele 152 de partide în care a jucat la formaţia din Gruia

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele