Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro
Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League
VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

Dan Alexa şi-a anunţat revenirea pe banca tehnică! ”Gândul meu este tot la fotbal, e ca un microb”

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21506329/1/nizoyxnopta1ndc5yjdmodazmtq3otiyzji2nja1yju5mjaznme0-thumb.jpg

Dan Alexa (44 de ani) şi-a anunţat dorinţa de a reveni pe banca unei echipe, fiind liber de contract de aproape 4 luni.

Ultima oară a fost principal la FC Botoşani. S-a despărţit de formaţia moldavă pe data de 3 noiembrie 2023, pe fondul unei serii de rezultate modeste.

”Gândul meu este tot la fotbal, e ca un microb. Este lucrul pe care îl fac de când mă ştiu şi îmi doresc să revin repede în circuit, pentru că începe să-mi lipsească.

Ăsta este drumul pe care mi l-am ales. Ca antrenor poţi să ai perioade foarte scurte, mulţumesc lui Dumnezeu că în ultimii ani nu prea am avut mai mult de două, trei luni de pauză, sper să nu fie nici acum. Vom vedea ce va fi în viitor”, a explicat Alexa, în cadrul podcastului Politehnicii Timişoara.

De-a lungul carierei, "chirurgul" le-a mai antrenat pe Poli Timişoara, Rapid, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi, Astra, CSM Reşiţa şi FC Braşov.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele