Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Dan Nistor a reacţionat după penalty-ul ratat cu FCSB: "Probabil că în seara asta nu o să dorm"

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21498008/1/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-19-02-2024-1.jpg

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, meciul cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Clujenii au primit penalti la intervenţia lui Lixandru asupra lui Nistor. Acelaşi Dan Nistor a executat lovitura de la 11 metri şi Târnovanu a respins în prima fază, mingea a ajuns tot la Nistor, care a şutat în colţul opus, însă Târnovanu a revenit şi a prins.

Dan Nistor, negru de supărare după ratarea penalty-ului

Dan Nistor a vorbit la flash interviu despre penalty-ul ratat şi s-a arătat dezamăgit de execuţia sa. Totuşi, mijlocaşul clujenilor este de părere că egalul cu FCSB este un rezultat echitabil.

"Am bătut prost (n.r. la penlaty). Îmi pare rău că am ratat. Asta este viaţa. Alte dăţi am dat şi am luat gol. Mi-aş fi dorit să înscriu la acea fază.

Nu am reuşit, dar până la urmă e bun şi acest punct. Acasă nu prea reuşim să câştigăm. Cred eu că a fost un joc de luptă, de uzură. Nu au fost mari ocazii. E un rezultat echitabil.

Suntem supăraţi, mai ales eu. Probabil că în seara asta nu o să dorm. Nu au existat certuri în vestiar. Mister ne mai ceartă la interviuri, dar e normal.

Avem şanse (n.r. la calificarea în play-off), mai sunt patru meciuri foarte grele. Obiectivele noastre sunt locurile 7-9" , a declarat Dan Nistor la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele