Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Dan Petrescu a dezvăluit motivul pentru care mutarea lui Yeboah la Slavia Praga nu s-a concretizat. ”N-a fost niciodată accidentat”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20973998/1/ptyznizoyxnoptjhytflogexmdziy2fkyjy0y2izywzlnwq1zmmyngm0-thumb.jpg

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre transferul ratat de Emmanuel Yeboah la Slavia Praga.

Tehnicianul grupării clujene a dezvăluit motivul pentru care transferul lui Yeboah la Slavia Praga a picat.  

”Nu vreau să intru în astfel de discuţii. Yeboah a fost acolo, s-a întors. El n-a pierdut niciun antrenament, niciun meci. N-a fost niciodată accidentat, e singurul jucător de la noi care n-a fost accidentat în şase luni.

Restul e cancan, se vorbeşte foarte mult. A fost la antrenament, pe care l-am terminat acum (n.r. - ieri), a spus Petrescu, la Digi Sport.

De ce nu s-ar fi concretizat mutarea atacantului de 19 ani

Atacantul de 19 ani nu a trecut vizita medicală. Medicul cehilor a constatat că acesta are o problemă cu meniscul.

Cei de la Slavia au decis să îl solicite împrumut şi abia dacă vor fi mulţumiţi de randamentul lui Yeboah să plătească suma de 2,2 milioane de euro plus bonusuri, lucru care nu a fost acceptat de conducerea campioanei din Superliga. Aceştia recunoşteau încă din luna noiembrie interesul campioanei Cehiei pentru tânărul jucător.

Adus la CFR Cluj împreună cu alţi jucători africani pe modelul Lacina Traore, Yeboah a reuşit trei goluri şi două pase decisive în cele 29 de meciuri jucate sub comanda lui Dan Petrescu. 

  • Doar 10.000 de euro a plătit CFR pentru aducerea ghanezului.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele