Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

Dan Petrescu, mulţumit cu rezultatul de egalitate, dar deranjat de programul încărcat a lui CFR. ”Când să-i antrenez?”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20853668/1/dan-petrescu-prim-plan.jpg

CFR Cluj a remizat în prima partidă din Grupa G de Conference League, cu FC Ballkani. Echipa antrenată de Dan Petrescu a reuşit să egaleze în minutul 90+1, prin Yuri.

Dan Petrescu a fost mulţumit cu rezultatul final al partidei cu FC Ballkani şi e de părere că scorul final este unul echitabil. Antrenorul lui CFR Cluj s-a plâns şi de programul încărcat pe care îl are echipa lui, care o va întâlni pe Universitatea Craiova, duminică seară, de la ora 21:30, iar apoi va juca cu Sivasspor în Conference League. 

”Au avut posesia mingii mai mult, dar, cred că au avut două şuturi sau trei maxim pe poartă şi au marcat un gol frumos. Am avut nişte ocazii, nu am reuşit să marcăm. E clar că nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar încă suntem neînvinşi în Europa.

E un punct bun pentru moral. Când marchezi în ultimul minut nu poţi să fii supărat. E un pas înainte un punct, sperăm joi să câştigăm. Să facem patru puncte în două meciuri e un pas bun pentru calificare.

Toată lumea a spus că noi suntem favoriţi. Să egalezi în ultimul minut trebuie să fii mulţumit. Îţi dai seama dacă pierdeam... Pentru mine e mai bine să faci un egal decât să nu pierzi.

La ora asta suntem aici încă... Zburăm... Când să-i antrenez? Mâine? La două zile înainte de meci. Foarte puţin pot să-i antrenez. Când? Vor fi iar 7-8 schimbări la meciul cu Craiova, meci important, după care joi vrem să câştigăm.

Degeaba te antrenezi bine, cu meciurile te afli în forme. Iar jucătorii care au venit, nu au 90 de minute, poate doar o repriză şi trebuie să-i pregătim şi pe ei.

Mi-a plăcut (n.r. de Yeboah). El a încercat să joace pentru echipă, dar în faţă nu a avut prea multe realizări.”, au fost cuvintele lui Dan Petrescu după meci la conferinţa de presă.

FC Balkani - CFR Cluj 1-1

Ambele reprize au fost controlate de formaţia din Kosovo, dar în prima parte CFR Cluj a avut cele mai mari ocazii. Deac a vizat vinclul porţii lui Frasheri în primele minute, dar goalkeeper-ul s-a opus. 

În a doua parte apărarea ardelenilor a cedat în minutul 65, când Thaci a deschis scorul, dintr-o poziţie suspectă de offside. Apoi a continuat dominarea kosovarilor, care puteau să îşi dubleze avantajul. CFR Cluj a reuşit să egaleze în minutul 90+1, când totul părea că se îndreaptă spre o înfrângere a ”feroviarilor”. Aceştia au egalat prin fundaşul central Yuri, care a profitat de o greşeală în apărarea adversă şi a trimis mingea cu capul în plasă.

Scorul final nu este unul care să o avantajeze pe trupa lui Dan Petrescu, având în vedere că FC Ballkani este o echipă mai slab cotată decât CFR Cluj, care debutează cu stângul în acest sezon de Conference League.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele