Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”

Dan Petrescu schimbă clubul din temelii! Plecări în masă de la CFR Cluj + câţi jucători mai aduce

CFR Cluj Publicat de Vlad Militaru pe 15 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21630550/1/dan-petrescu.jpg

CFR Cluj este extrem de activă pe piaţa transferurilor. Ardelenii îşi conturează un lot foarte puternic, pentru ca sub bagheta lui Dan Petrescu să cucerească un nou titlu şi să reuşească calificarea în grupele Conference League.

Ardelenii au nevoie de întăriri serioase. Până acum au rezolvat şase mutări în această perioadă de mercato: Andrei Artean, Simao Rocha, Mohammed Kamara şi Armend Thaqi, transferaţi definitiv, şi Baeten şi Bauza, împrumutaţi de la FCU Craiova.

În Gruia au avut loc şi mai multe plecări. În acest context, tehnicianul clujenilor a anunţat că vrea să mai aducă 4-5 jucători pentru a-şi întări şi definitiva lotul pentru sezonul viitor.

Totodată, „Bursucul” a transmis că nu este mulţumit de pregătirea pe care o are, deoarece lotul nu este complet, şi speră ca până la reunirea lotului să fie realizate transferurile pe care şi le doreşte.

"Sunt foarte mulţi jucători pe care nu îi cunosc, jucători care au fost împrumutaţi la alte echipe. Nu pot să spun că am echipa pe care mi-o doresc, sunt foarte mulţi jucători care nu vor rămâne. Fac un fel de selecţie acum. Nu este pregătirea ideală pe care mi-o doream.

Pregătirea ideală e atunci când ai toţi jucătorii pe care-i doreşti. Mai sunt şi jucători la echipa naţională, doi la naţionala României şi unul la naţionala Albaniei. Măcar ei joacă, îi vedem, sper să nu fie probleme fizice.

Sper ca vinerea viitoare, când vom pleca în cantonament, să am măcar lotul în proporţie de 70%. Vor fi 4 meciuri amicale, multe schimbări. Deja au venit patru jucători, îmi doresc cel puţin încă patru sau cinci. Sper ca până plecăm să avem lotul complet.

Avem nevoie de jucători peste tot. Şi în apărare, şi la mijloc, şi în atac. Avem nevoie de doi jucători de valoare pe post şi de vreo 3-4 tineri care să ajute echipa", a spus Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.  

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele