Ultima oră
După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”

După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”
Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven
Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage
VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare
Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin
Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum” Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum”

Dan Sîrbu, desfiinţat după meciul de la Ploieşti! "Fetele de la Căpâlna" | VIDEO EXCLUSIV

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 00:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21733277/1/petrolul-ploiesti-farul-constanta-superliga-superbet-14-09-2024-2.jpg

Petrolul şi Farul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, la Ploieşti.

Dan Sîrbu a făcut un meci şters şi a ieşit în evidenţă datorită conflictului pe care l-a avut cu Gică Hagi. De asemenea, fundaşul central a avut un rol decisiv la golul marcat de Petrolul.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Marius Baciu l-a criticat pe Sîrbu şi l-a comparat pe acesta cu "Fetele de la Căpâlna".

"El era exact ... ştiţi cum dansează "Fetele de la Căpâlna"? Singurele fete care dansează contra ritmului. Ăla e un dans renumit mondial, se dansează contra ritmului muzical. Aşa a fost băiatul ăsta, astăzi.

Aici, băiatul ăsta, astăzi, a fost total de dinafară. Toate acţiunile pe partea dreaptă au fost bulevard.", a declarat Marius Baciu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele