Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida! VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida!
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dan Şucu face tot posibilul să o bată pe FCSB! ”Să nu ne lase cu bani în club”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21518630/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-superliga-superbet-30-10-2022.jpg

Rapid primeşte vizita celor de la FCSB sâmbătă, de la ora 20:00. Partida face parte din runda cu numărul 30 din Superliga şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

 

Dan Şucu a anunţat că derby-ul vine cu o primă specială pentru cei de la Rapid. Omul de afaceri sper că jucătorii lui Cristiano Bergodi să îi ia din nou banii.

”Le-am transmis băieţilor că vreau să câştige şi să ne ia banii. Să nu ne lase cu bani în club! Că şi aşa sunt unii care zic că promitem prime mari pentru că ştim că nu vom câştiga şi nu le vom plăti.

Dar uite că s-a întâmplat în tur să le plătim. Şi am fost foarte fericiţi. Iar acum am fi cu atât mai fericiţi să dăm primele băieţilor”
, a spus patronul Rapidului, pentru GSP.ro

Rapid se află pe locul secund, cu 52 de puncte acumulate după 29 de etape, la 12 "lungimi" de adversara directă de astăzi. "Giuleştenii" vin după egalul din Bănie cu Universitatea Craiova, scor 1-1, şi au nevoie neapărat de victorie, pentru a-şi menţine şansele la titlu.

De cealaltă parte, FCSB este neînvinsă de 11 meciuri în campionat, iar în ultima etapă au câştigat pe teren propriu cu Petrolul, scor 1-0. "Roş-albaştri" sunt lideri în campionat, iar în cazul unei victorii se pot desprinde la 15 puncte de Rapid.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria Rapidului, scor 1-2. Pentru trupa lui Bergodi au marcat atunci Papeau şi Iacob, iar pentru FCSB a punctat Dawa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele