Ultima oră
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”
Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

Danezul Bo Svensson a demisionat de la FSV Mainz

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 2 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21369495/1/sve.jpg

Ultima clasată din Bundesliga, FSV Mainz nu mai are antrenor. Danezul Bo Svensson, care a sosit în ianuarie 2021, a demisionat joi.

După o întâlnire îndelungată cu preşedintele Christian Heidel şi cu directorul sportiv Martin Schmidt, Bo Svensson, care a jucat un rol esenţial în redresarea lui Mainz timp de aproape trei ani, a decis să plece joi seara. "Este foarte dificil pentru mine să spun la revedere, dar simt că a sosit momentul", a explicat el într-un comunicat.

Sub conducerea sa, Mainz a terminat pe locul opt la finalul sezonului 2021-2022 şi pe locul nouă în sezonul trecut.

Însă, de la începutul sezonului, Mainz nu a câştigat niciun meci şi a luat doar trei puncte. De asemenea, clubul a fost eliminat miercuri seara din Cupa Germaniei de Hertha Berlin (3-0), echipă din D2. Antrenorul echipei Under-23, Jan Siewert, a fost numit antrenor interimar.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele