Ultima oră
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Editorial Vlad Măcicăşan | Să-l "răstignim" pe Dorinel! Editorial Vlad Măcicăşan | Să-l "răstignim" pe Dorinel!
Ultimă oră! Anunţul care a lăsat mască toată lumea fotbalului! Legenda lui Real Madrid s-a retras: ”Nu aş schimba nimic!”

Ultimă oră! Anunţul care a lăsat mască toată lumea fotbalului! Legenda lui Real Madrid s-a retras: ”Nu aş schimba nimic!”
MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!

MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!
Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV
Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP

Danie Niculae, întâlnire de „gradul 0” cu Dan Şucu şi Victor Angelescu: „Trebuie să găsească soluţii”

Rapid Publicat astăzi, 12:24
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21744585/1/actionariat-rapid.jpg

 

 

Daniel Niculae (41 de ani) a fost preşedintele Rapidului din aprilie 2021 până în luna iunie a acestuia an, atunci când a fost înlocuit cu Viorel Moldovan.

Oficialii din Giuleşti au decis să nu îi prelungească acordul după ce a fost implicat în „Dosarul Pyro” , ce a fost deschis în urma incidentelor de la partida cu FCSB din martie 2024, încheiată cu victoria categorică a Rapidului, scor 4-0.

Daniel Niculae a dezvăluit că de când a fost înlăturat din fucţia de preşedinte a s-a mai întâlnit cu Dan Şucu şi cu Victor Angelescu pentru a discuta despre situaţia dificilă prin care clubul trece.

„(n.r. Ai mai vorbit cu domnul Şucu în ultima perioadă?) Da, ne-am şi intersectat de câteva ori, şi cu Victor Angelescu. Acum, trebuie să găsească soluţiile ca să repună Rapidul acolo unde ne dorim toţi. (n.r. Aţi vorbit despre Rapid?) Păi, doar nu vorbeam despre vreme.

Nu ştiu cât de ciudată a fost despărţirea. Lucrurile au luat o întorsătură în acel play-off. Au schimbat, s-a pus presiune, cred că toată lumea a greşit, începând cu primul angajat al clubului şi terminând cu preşedintele şi cu patronii. Toată lumea a greşit”, a declarat Daniel Niculae, pentru ProSport.

Rapid a avut parte de un start de sezon extrem de slab. Giuleştenii l-au adus pe banca tehnică pe Neil Lennon, care a bifat doar 5 egaluri şi o înfrângere în primele 6 etape, motiv pentru ca conducerea clubului a decis să îl demită.

În Giuleşti a revenit pe banca tehnică Marius Şumudică, însă Rapidul a obţinut să se impună doar pe terenul celor de la Poli Iaşi şi Unirea Slobozia.

În duelurile în care ar fi trebuit să demonstreze ceva, elevii lui Şumudică au fost învinşi pe teren propriu de liderul la zi din Superliga, „U” Cluj, şi au remizat pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Pentru Rapid urmează un nou test dificil. „Alb-vişiniii” vor primi vizita Oţelului, ocupanta locului secund în Superliga. Partida va fi transmisă sâmbătă, cu începere de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Rămâne de văzut în ce măsură Marius Şumudică îşi va motiva elevii în faţa trupei lui Dorinel Munteanu, care este neînvinsă până acum în campionat.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele