Ultima oră
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul
”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi ”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi

Daniel Bîrligea a stârnit interesul unui club cu pretenţii din Serie A

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21715588/1/bir.jpg

După ce Răzvan Sava şi Karlo Muhar au părăsit-o pe CFR Cluj, lucru care l-a nemulţumit pe Dan Petrescu, acum încă un titular este la un pas să plece din Gruia.

Despre Daniel Bîrligea s-a zvonit în presa din Italia că ar urma să ajungă la Como, nou promovată în Serie A.

Informaţia e confirmată şi de jurnalistul Gianluca Di Marzio, recunoscut pentru acurateţea informaţiilor sale.

”Como nu vrea să se oprească şi vrea să mai transfere trei fotbalişti. Conducerea clubului vrea să îi mai aducă trei jucători lui Cesc Fabregas şi lucrează în acest sens pentru a semna cu Mika Marmol, Van der Brempt şi Bîrligea”, a relatat Gianluca Di Marzio.

Reacţia lui Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj

”(n.r. Este adevărat că Daniel Bîrligea e dorit de Como?) Avem joi un meci important, în acest moment nu discutăm şi nu avem în plan niciun transfer, singurul lucru la care ne concentrăm, şi noi, şi jucătorii, este meciul de joi. Calificarea.

E singurul lucru despre care discutăm. Nu discutăm, nu purtăm nicio negociere de niciun jucător până după meciul de joi. Sunt echipe care urmăresc anumiţi jucători de la noi.

n.r. Dar interesul există?) Nu purtăm nicio discuţie despre niciun transfer. Sunt echipe care urmăresc anumiţi jucători de la noi, nu avem nimic de comunicat în mod expres de un jucător sau altul, pentru că singura concentrare pe care o avem e meciul de joi.

În funcţie de rezultatul partidei de joi, putem vedea ce abordări vom avea, ce soluţii vom găsi. Nu e tot una să fii calificat şi să ai meciuri din trei în trei zile sau nu. Repet, în acest moment discutăm doar de meciul de joi, nu discutăm de niciun transfer în aceste zile”, a declarat Cristi Balaj pentru iamsport.

Având în vedere noua abordare a lui Neluţu Varga, care vrea să obţină cât mai mulţi bani pe vânzarea jucătorilor, coroborat cu faptul că Cristi Balaj nu a negat, sunt toate şansele ca zvonul să fie adevărat şi Dan Petrescu să îl piardă şi pe Bîrligea.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele