Ultima oră
Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League
Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani
Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL
Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka
Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal

Daniel Pancu, "măcelărit" după incidentul de la meciul României U21! "Un nebun"

România U21 Publicat de Tudor Moisa astăzi, 12:56
mail-share icon Email

România U21 s-a calificat la Campionatul European din 2025. Reprezentativa pregătită de Daniel Pancu a învins naţionala de tineret a Elveţiei, scor 3-1, marţi seară, în Giuleşti.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21803464/1/romania-u21-elvetia-u21-preliminariile-uefa-euro-2025-15-10-2024-2.jpg

În minutul 27, la scorul de 1-0 pentru "tricolorii mici", Louis Munteanu a fost faultat foarte dur, moment în care arbitrul i-a acordat jucătorului elveţian doar cartonaşul galben.

Când a văzut decizia, Daniel Pancu a intrat pe teren şi s-a dus glonţ sper arbitru. Selecţionerul reprezentativei de tineret nu s-a rezumat doar la a îl certa pe central şi a vrut să îl lovească, dar arbitrul s-a ferit. Între timp, Akdag se lupta să îl ţină în frâu pe Daniel Pancu.

În mod evident, Daniel Pancu a fost eliminat, iar Blănuţă, aflat pe bancă, a avut aceeaşi soartă. Atacantul Universităţii Cluj a fost implicat şi el în altercaţie. De asemenea, centralul şi-a schimbat decizia iniţială şi Jaquez, fotbalistul elveţian care l-a faultat pe Louis Munteanu, a fost eliminat.

În urma acestui episod Daniel Pancu va primi cu siguranţă două meciuri de suspendare, dar având în vedere gravitatea acţiunii sale s-ar putea să fie suspendat pentru trei partide, astfel că ar rata faza grupelor de la EURO U21.

Selecţionerul ar urma să revină pentru următoarele meciuri, dacă naţionala U21 se va califica în faza următoare.

Presa din Elveţia nu a avut milă de Daniel Pancu, pe care l-a numit "nebunul de antrenor român".

"Intervenţia sălbatică a antrenorului român se poate să fi fost decisivă în meci. După faultul dur al lui Jaquez, (n.r. Pancu) a năvălit ca un nebun pe teren pentru că a văzut că arbitrul Nagtegaal are cartonaşul galben în mână. Dar nu doar atât, avea, de asemenea, şi cartonaşul roşu. Olandezul i-a arătat cartonaşul roşu mai întâi antrenorului nebun.

Întrebarea rămâne: A vrut arbitrul să dea roşu de la început? Sau nebunul de antrenor român i-a acordat timp celui de-al patrulea oficial pentru a-i spune arbitrului că un cartonaş roşu este potrivit? Nu vom şti niciodată, ca şi în povestea cartonaşului roşu din finala Campionatului Mondial din 2006 primit de Zinedine Zidane", au scris jurnaliştii de la blick.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele