Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

”Dânsul m-a informat imediat”. Adi Popa s-a plâns la primar de modul în care e tratat

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21341469/1/popa.jpg

Adi Popa (35 de ani) a fost pus să se antreneze seprat de colegii de la Concordia Chiajna. Experimentatul jucător a mers inclusiv la primarul localităţii ilfovene, pentru a se plânge de situaţia în care se află, conform preşedintelui Cristian Tănase.

De asemenea, Popa vrea să îşi facă dreptate şi a decis să îşi acţioneze clubul la comisii.

Adi Popa se antrenează cu echipa, însă îmi pare rău că acest conflict a escaladat foarte mult şi consider că nu trebuia să ajungă în presă, în primul rând. Că Adi Popa a ales să ne dea în judecată e altă treabă, deoarece este dreptul lui. Dar Adi Popa a greşit teribil că s-a dus să îl deranjeze pe domnul primar (n.r Mircea Minea). Domnul primar are alte probleme şi credeţi că de Adi Popa îi ardea?

Evident că dânsul m-a informat imediat, iar eu îl întreb pe Adi Popa dacă realizează ceea ce a făcut? Ce ar fi dorit Adi Popa să facă domnul primar pentru el? El nu realizează nişte lucruri?

Este păcat că Adi Popa vrea să îşi încheie cariera cu un conflict tocmai împotriva clubului care l-a scos în fotbalul mare, iar îmi doresc ca în această săptămână să punem punct acestui conflict pe cale amiabilă. S-a făcut un circ prea mare, iar indiferent de situaţie nu trebua să se ajungă atît de departe”, a declarat Cristi Tănase, conform celor de la Prosport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele