Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Dănuţ Lupu nu crede că ”Eternul Derby” este cu CSA Steaua. ”Nu îmi aduc aminte ca Steaua să retrogradeze vreodată”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 9 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20854462/1/danut-lupu-look.jpg

Danuţ Lupu crede că meciul din acestă seară, Dinamo - CSA Steaua, nu este ”eternul derby”.

Fostul jucător legendar a ”câinilor” nu crede că CSA Steaua este adevărata rivală a lui Dinamo şi nu i se pare un eveniment de interes, partida cu ”roş-albaştrii”, care va începe de la ora 21:30 şi se va desfăşura pe ”Arena Naţională”.

”Cu tot respectul pentru jucătorii de la aceste echipe, dar eu nu am jucat în viaţa mea într-un meci Dinamo – Steaua prin Liga 2. Nu ştiu ce înseamnă asta, voi ştiţi? Voi credeţi că Barca – Real vor juca vreodată de acum încolo un meci între ele prin Secunda Divison? Hai că Dinamo a retrogradat, dar nu îmi aduc aminte în viaţa mea ca Steaua să retrogradeze vreodată. Este un circ, iar eu nu vreau să intru în el.

Ok, Lăcă, Piţurcă, Tudorel Stoica, Hagi şi Balint cu stema asta a celor de la CSA jucau pe tricouri împotriva mea în meciurile Dinamo -Steaua, dar eu am o altă părere şi nu mi-o schimb. Ok, înţeleg că pe legitimaţiile celor de care v-a spus mai sus nu a fost scris niciodată FCSB, dar eu tot am altă părere. Dar oare să numim acum acest meci derby de România? Pe ce logică? A, să promoveze amândouă, nu ştiu când oare se va întâmpla acest lucru, iar atunci o să mai vedem. Şi oricum în Liga 2 aceste două echipe sunt pe locurile pe care sunt, despre ce naiba meci derby să vorbim? De unii care nu au drept de promovare şi de alţii care se luptă să supravieţuiască financiar de pe o zi pe alta? Ăsta e marele derby al fotbalului românesc? A, prin tribune poate că o să fie spectacol. Dar pe teren se întâlnesc două formaţii de Liga 2. Şi ăla o să fie nivelul”, a spus Lupu, pentru ProSport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele