Ultima oră
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake

Darius Olaru, desfiinţat după comportamentul halucinant din timpul meciului! "Nu ştiu ce ai avut în cap" | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 18 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21705216/1/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-17-08-2024.jpg

Poli Iaşi a învins-o pe FCSB, scor 1-0, sâmbătă seară.

Darius Olaru a fost eliminat la puţin timp după golul marcat de Bordeianu. Căpitanul campioanei a avut o atitudine halucinanată. După ce a intrat cu talpa în mod inexplicabil pe piciorul lui Bordeianu, în momentul în care avea prim plan-ul, Olaru s-a răstit la fotbalistul de la Poli Iaşi. Ulterior, Darius Olaru şi-a pierdut cumpătul şi a avut o altă ieşire nervoasă, în momentul în care a părăsit gazonul.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Basarab Panduru a vorbit despre comprotamentul execrabil a lui Darius Olaru şi nu s-a ferit de cuvinte.

"Nu că e meci pierdut de Olaru, dar Olaru face o mare prostie, în minutul 33, îşi lasă echipa în 10 oameni. Chiar dacă era 1-0 din minutul 27, cred că FCSB putea să facă ceva 11 la 11, pentru că mie mi s-a părut că şi în repriza a doua, 10 contra 11, FCSB a tot stat, a încercat să joace cu posibilităţile pe care le avea fiind în 10.

Olaru face o mare prostie, nu ştiu ce e asta, unde a văzut asta, eu nu am mai văzut aşa ceva. Să îmi spui că vrei să protejezi mingea şi îi tragi o talpă lui ăla în spate, nu ştiu ce ai avut în cap ... după care s-a dus în cea mai mare viteză la adversar, "l-a luat la şuturi" ...  nu are cum să nu fie nimic, nu ştiu ce a fost în capul lui când a făcut asta.

Să faci aşa ceva, pentru că ţi-a dat pasa încet ... auzi, tu să duci talpa aia acolo. Începi să dai cu tălpile în adversar pentru că a venit încet pasa? De ce i-a trebuit lui intrarea asta?

E urâtă rău de tot, trebuie să îi dai cartonaş roşu. Nu are nicio treabă cu protejatul", a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele