Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Darius Olaru poate pleca de la FCSB pe o sumă importantă. Gigi Becali a cerut 7.5 milioane de euro în schimbul mijlocaşului

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20884109/2/fcsb-fc-arges-superliga-superbet-2-10-2022-3.jpg

Darius Olaru (24 de ani) poate prinde un transfer în Arabia Sudită, dacă Gigi Becali acceptă noua ofertă pe care a primit-o în schimbul mijlocaşului.

Olaru este om de bază la gruparea bucureşteană, iar evoluţiile lui sunt din ce în ce mai bune. Conform ProSport o echipă din Golf i-a oferit lui Gigi Becali 4 milioane de euro pentru a-l transfera pe Olaru. Cu un milion de euro mai puţin decât ofereau în vară.

După ce patronului lui FCSB a reuşit să îl vândă pe Florin Tănase cu 3 milioane de euro, a încercat să îl dea şi pe Olaru în schimbul a 7.5 milioane de euro, dar negocierile au picat, arabii oferind doar 5 milioane, iar acum au revenit cu o ofertă, dar mai mică. Pe lângă ei şi Glesgow Rangers s-au interesat de mijlocaşul în vârstă de 24 de ani, care este cotat la 5.5 milioane de euro, conform Transfermarkt.com.

  • Darius Olaru pleca de la Gaz Metan Mediaş şi semna cu FCSB, în schimbul a 600.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer, în ianuarie 2020. 
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele