Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Datorii uriaşe la o echipă cu pretenţii din Liga 2: ”În total, 6,2 milioane de lei”

Liga II Publicat de Vlad Militaru pe 21 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21499917/2/logo-liga-2-casa-pariurilor-1.jpg

După ce a retrogradat sezonul trecut în liga a doua, Chindia pare că este în cădere liberă şi în actuala ediţie a ligii secunde, clasându-se pe locul 11. Clubul Chindia Târgovişte a anunţat vinerea trecută că noul preşedinte al grupării este Gabriel Boriga.

Adunarea generală a acţionarilor a AFC Chindia Târgovişte a luat act de demisia din funcţia de preşedinte a lui Lorin Petrescu, a precizat Chindia. Cu unanimitate de voturi, l-a numit in funcţia de preşedinte pe fostul primar, actualmente city manager al municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, adaugă gruparea din Târgovişte.

Datorii uriaşe pentru Chindia Târgovişte

Boriga a declarat într-o conferinţă de presă, că formaţia din Târgovişte are datorii foarte mari la foştii şi actualii jucători ai Chindiei şi a precizat că asociaţii clubului, Primăria Târgovişte şi CJ Dâmboviţa vor rămâne alături de echipă.

”Datorii la jucători şi angajaţi care nu mai au contract cu AFC Chindia - 612.704 lei, datorii la jucători şi angajaţi care sunt sub contract cu clubul - 1,5 milioane de lei, datorii la ANAF - 1,4 milioane de lei, din care un milion este eşalonat în trei tranşe lunare. (...)

Furnizori restanţi - 2,1 milioane de lei şi diverşi creditori, doi creditori care au ajutat şi împrumutat clubul acum foarte mult timp şi au de recuperat împrumutul, 600.000 de lei. În total, 6,2 milioane de lei. Aceasta este situaţia financiară de la care plecăm.

Deja în acest an, Primăria Târgovişte a făcut plăţi, până astăzi, de 1,6 milioane de lei, urmând ca astăzi să plătească şi ultimii 300.000 de lei pe care îi are din contribuţia de asociat aferentă anului 2024.

Consiliul Judeţean a acordat tot cuantumul de asociat pe care îl avea, de 600.000 de lei şi tot astăzi va aproba mutarea unei sume de un milion de lei pentru a intra la cotizaţia de asociat, bani care vor intra tot astăzi.

Ambii asociaţi, Primăria Târgovişte şi CJ Dâmboviţa, până la sfârşitul acestei săptămâni, împreună o să vireze o sumă de aproximativ 3,5 milioane de lei" , a spus Gabriel Boriga.

Preşedintele Chindiei a mai precizat că u fost stinse două litigii cu foşti jucători şi că au fost plătite din salariile restante.

"În cele câteva zile de până acum s-au stins două litigii, cu (Andrei) Blejdea şi cu (Mihai) Eşanu, s-au stins total, urmând ca săptămâna viitoare să mai stingem încă două litigii, cu Modestas Vorobjovas şi cu Jeremy Corinus.

Facem şi noi lucrurile treptat, nu putem să rezolvăm totul peste noapte. Nu există nicio presiune cu vreo depunctare care să planeze asupra clubului" , a mai precizat preşindetele târoviştenilor.

Totodată, Boriga a îndemnat fanii să vină la stadion să îi suţină şi a adăugat că preţurile biletelor s-au redus.

La următorul meci de pe teren propriu, contra lui Metaloglobus Bucureşti, un bilet costă 10 lei la Tribuna a 2-a, 15 sau 20 lei la Tribuna 1. Partida are loc sâmbătă, de la 11:30, şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele