Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

David Lăpuşte, de la campioana UBT Cluj la SCM Timişoara

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21706680/1/lapuste.jpg

Campioana U Banca Transilvania Cluj a anunţat, luni, transferul jucătorului David Lăpuşte, fiul fostului internaţional Flavius Lăpuşte, la formaţia SCM Timişoara, antrenată de Dragan Petricevici.

Component al naţionalei U20, cu care a câştigat Campionatul European în această vară şi a promovat în prima divizie valorică a continentului, Lăpuşte jr. s-a format la Academia U BT.

A devenit campion naţional la categoriile U18 şi U20, iar în 2020 a debutat la echipa de seniori cu care a câştigat de patru ori Liga Naţională. În 118 meciuri jucate pentru U BT Cluj, David Lăpuşte şi-a mai adus contribuţia şi la câştigarea a două trofee Cupa României şi tot două Supercupe.

”Clubul nostru îi mulţumeşte pentru contribuţia adusă la toate performanţele izbutite în ultimii patru ani. Mult succes, David!”, a transmis U BT Cluj.

David Lăpuşte s-a născut la Cluj-Napoca, unde locuieşte şi familia lui. În lotul campioanei U BT Cluj pentru sezonul 2024-2025 a mai rămas un singur jucător născut în oraş - juniorul de 17 ani Tudor Petric.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele