Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

David Maftei a impresionat la CSA Steaua şi face pasul către Superliga

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21602894/1/maftei.png

Fundaşul David Maftei (19 ani) face pasul către Superliga, după ce a avut un sezon foarte bun la CSA Steaua, în eşalonul secund.

Tânărul jucător va reveni la Farul Constanţa, de unde a fost cedat împrumut la ”militari”. Se pare că Gică Hagi are de gând să se bazeze pe serviciile sale.

”E o nebunie, am auzit că aş renunţa la Maftei, a fost cel mai bun jucător în acest sezon, nu eram nebun să renunţ la el.

Băiatul e jucătorul Farului, a fost chemat la reunirea lotului, mi-a spus că vrea să joace în Liga 1, sunt şanse mari să rămână acolo, dacă nu la Farul, la altă echipă cu care a discutat”, a declarat Daniel Opriţa, la Steaua TV.

  • 4 goluri în 24 de apariţii în acest sezon al ligii secunde a reuşit Maftei.

Soluţie pentru a-l înlocui pe Kiki

Contractul fundaşului stânga David Kiki cu formaţia Farul Constanţa a expirat la finalul sezonului recent încheiat.

David Kiki a evoluat în 74 de partide în toate competiţiile pentru Farul în stagiunea curentă. El a fost unul din jucătorii de bază în echipa care câştiga titlul în sezonul 2022-2023.

Fotbalistul din Benin va fi înreigmentat de FCSB, unde se va lupta pentru postul de titular cu Risto Radunovic.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele