Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Davide Ancelotti a primit două oferte! Decizia luată de fiul lui Carlo Ancelotti

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 7 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21621407/1/profimedia-0878803777.jpg

Davide Ancelotti a primit două oferte importante, după ce Real Madrid a câştigat trofeul Champions League.

Fiul principalului face parte din staff-ul formaţiei spaniole, iar o echipă din LIgue 1 şi o alta din Premier League au pus ochii pe acesta.

Este vorba de Leicester şi de Reims, care totuşi s-au lovit de refuzul lui Davide. Conform Relevo, el s-a hotărât să nu dea curs celor două oferte şi să rămână încă un an la Real Madrid.

Davide Ancelotti va face parte din staff-ul campioanei Europei pentru al şaselea sezon şi a devenit antrenor secund după ce iniţial a fost preparator fizic în primul mandal al lui Carlo la Real.

Leicester a rămas fără principal după ce Enzo Maresca a plecat la Chelsea, iar Reims l-a demis pe Will Still.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele