Ultima oră
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence

Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21582194/1/profimedia-0861596892.jpg

Dayro Moreno impresionează şi la 38 de ani. Atacantul columbian a marcat din nou şi este aproape să doboare un record important.

Fostul jucător de la FCSB evoluează la Once Caldas, în Columbia. Luni dimineaţă, Dayro Moreno a marcat ultimul gol în victoria obţinută de Once Caldas, scor 2-0, împotriva formaţiei La Equidad.

Ca urmare a acestei reuşite, Dayro Moreno a ajuns la 335 de goluri marcate, la doar 11 de recordul de goluri înscrise de un columbian. Recordul îi aparţine lui Victor Aristizabal, care a fost în lotul Columbiei la Campionatele Mondiale din 1994 şi 1998.

Din cele 335 de reuşite, Dayro Moreno a înscris 13 pentru FCSB, în perioada 2008-2010. Pe lângă aventura din România, Dayro Moreno a mai fost legitimat la Once Caldas, Athletico-PR, Tijuana, Junior, Millonarios, Atletico Nacional, Talleres Cordoba şi Bucaramanga.

Dayro Moreno se află în prezent la a şasea aventură la Once Caldas.

mail-share icon Email
viewscnt