Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

De unde a plecat toată disputa dintre Alexandru Mitriţă şi Edi Iordănescu: „Vă spun eu că ştiu”

Echipa nationala Publicat pe 11 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21729562/1/459211683-1037903744209975-5439473641757440394-n.jpg

Alexandru Mitriţă l-a răsplătit pe Mircea Lucescu pentru convocarea la echipa naţională cu un gol marcat luni seara în poarta Lituaniei.

După ce a marcat, fotbalistul Universităţii Craiova s-a dus direct la Mircea Lucescu şi l-a îmbrăţişat, mulţumindu-i pentru încrederea acordată.

Mitriţă nu a mai fost convocat la echipa naţională timp de doi dani din cauza neînţelegerii cu fostul selecţioner, Edi Iordănescu.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluti de la ce a pornit toată disputa dintre Mitriţă şi Edi, iar fostul selecţioner i-ar fi spus jucătorului că îl va convoca la meciurile de după EURO 2024, deoarece a văzut o schimbare în comportamentul său.

În cele din urmă, Edi Iordănescu a renunţat la funcţia de selecţioner după EURO 2024, iar postul a fost preluat de „Il Luce”, care l-a convocat imediat pe Mitriţă.

”Vă spun eu că ştiu (n.r. de unde a plecat totul între Edi Iordănescu şi Alex Mitriţă), s-a enervat la un antrenament, şi-a dat apărătorile jos, a plecat şi a zis: 'Nu mă mai interesează echipa voastră'. Şi au ieşit din antrenament şi el, şi Maxim.

Şi atunci Edi a zis: 'Hai, să avem o discuţie, băieţi, că nu se poate aşa, suntem la echipa naţională, dacă nu vă convine ce se întâmplă aici, puteţi pleca'.

Asta a fost la început. Apoi, pe parcurs cu presiunea făcută de public şi aşa mai departe, Edi a avut personal o discuţie cu Mitriţă. Eu am vorbit cu Edi şi o să dezvălui lucrul ăsta acum. Nu prin nimeni.

Edi Iordănescu i-a spus aşa: 'Ascultă-mă, dacă lucrurile merg cum trebuie, după acest turneu final te voi chema la echipa naţională. Am înţeles că te-ai schimbat şi aşa mai departe'.

Să-l întrebăm pe Edi dacă a fost aşa. A avut sigur o discuţie cu Mitriţă şi el poate să recunoască lucrul ăsta”, a spus Decebal Rădulescu, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt