Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Debut pentru Adrian Mazilu la Vitesse! Ce a scris presa olandeză despre fostul fotbalist al lui Farul

Stranieri Publicat de Vlad Militaru pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21475568/1/mazilu.jpg

Adrian Mazilu (18 ani), împrumutat de Birghton la Vitesse, a debutat pentru formaţia olandeză în înfrângerea suferită contra celor de la Zwolle, scor 0-1.

Fostul atacant al trupei lui Hagi a jucat în ultimele 5 minute al meciului şi nu a reuşit să îşi ajute echipa să obţină măcar un punct din această deplasare.

Ce au scris olandezii despre Mazilu

După partida cu Zwolle, jurnaliştii olandezi s-au arătat mulţumiţi de Adrian Mazilu şi au susţinut că poate acoperi foarte bine două posturi importante, cel de mijlocaş în spatele vârfului şi cel de atacant în extremă.

”Vitesse este disperată să găsească un atacant care să înscrie goluri. Said Hamulic a plecat deja. Joel Voelkerling Persson nu corespunde, iar Andy Visser este încă tânăr. Săptămâna trecută, Vitesse l-a împrumutat pe românul Adrian Mazilu de la Brighton, un jucător care poate juca în spatele atacantului sau pe flancuri”, au scris cei de la vi.nl.

Directorul tehnic al celor de la Vitesse, Benjamin Schmedes, este mulţumit de transferul lui Mazilu şi se bucură că a acoperit un punct slab din formaţia olandezilor.

"Poziţia de extremă a fost un punct asupra căruia ne-am îndreptat atenţia. Mai ales având în vedere accidentarea pe termen lung a lui Miliano Jonathans. Adrian este un real talent şi a căpătat deja experienţa necesară, în ciuda vârstei sale”, a spus Benjamin Schmedes, potrivit sursei citate

Pentru prestaţia din cele 5 minute jucate în finalul partidei cu Zwolle, Adrian Mazilu a fost notat cu 6,4, conform specialiştilor Sofa Score.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele