Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Decizie finală în privinţa lui Erik Ten Hag! Unde va antrena olandezul în sezonul viitor

Manchester United Publicat de Tudor Moisa pe 12 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21626849/1/erik.jpg

Erik Ten Hag va rămâne în funcţia de antrenor al echipei Manchester United, în urma unei evaluări post - sezon a consiliului de administraţie al clubului, relatează bbc.com.

BBC notează că oficialii din conducerea clubului discută cu Ten Hag despre prelungirea contractului său, care este pe cale să intre în ultimul sezon.

United a iniţiat evaluarea imediat după finala Cupei Angliei. Ten Hag a abordat meciul cu Manchester City de pe Wembley pe fondul unor articole care susţineau că va fi demis indiferent de rezultat. În schimb, victoria meritată a lui United, cu scorul de 2-1, a permis conducerii clubului să abordeze analiza într-o lumină mai pozitivă.

Se pare că au avut loc "discuţii constructive" cu Ten Hag în legătură cu rezultatul evaluării. Au fost luate în considerare toate posibilităţile, iar preferinţa clară a fost ca olandezul în vârstă de 54 de ani să rămână la conducerea tehnică.

Manchester United a teminat pe locul 8 sezonul trecut al Premier League.

mail-share icon Email
viewscnt