Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Deian Sorescu, după ce a semnat cu FCSB. ”Mă bucur că am reuşit să vin la o echipă mare, cu un istoric bogat

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20981993/1/desktop-screenshot-2023-01-14-14-11-04-34.png

Deian Sorescu s-a alăturat FCSB-ului, după ce gruparea ”roş-albastră” l-a împrumutat de la Rakow.

Gruparea bucureşteană va plăti aproximativ 150.000 de euro pentru împrumutul mijlocaşului de 25 de ani, iar clauza pentru a fi transferat definitiv ar ajunge la un milion de euro, conform presei din Polonia.

Sorescu a dat primul interviu în calitate de jucător al FCSB-ului şi a dezvăluit cum s-a realizat mutarea. 

”Mă simt bine. Sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieţii. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aş putea face schimbarea asta în cantonament direct, dar mă bucur că am reuşit să vin la o echipă mare, o echipă cu un istoric bogat.

Clar că nu mă aşteptam (n.r. să ajungă la FCSB). Tot glumeam cu băieţii. Îmi spuneau 'Hai, te mai aşteptăm mult?'. A fost ceva pe moment, de la o zi la alta.

Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat”, a spus Deian Sorescu, după ce a fost prezentat la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele